LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA

Comenzile în magazinul online ionna.ro pot fi realizate oricând. În scurt timp de la plasarea comenzii veți primi un e-mail de confirmare.

Termenul de livrare: între 48 și 72 ore de la confirmarea telefonică a produselor.*

Sâmbătă și Duminică nu se fac livrări.

* În perioadele aglomerate (de sărbători) este posibil ca livrarea să dureze mai mult, în funcție de volumul de comenzi și de programul curierilor.

Produsele noastre vor fi livrate prin curierat, în orice localitate din România, într-un ambalaj corespunzător ce va menține calitatea acestora pe toată durata transportului.

Produsele ionna.ro se vând și se livrează doar pe teritoriul României.

Expediția se face de la depozitul din Galați.

Prețurile includ T.V.A.

Înainte de a efectua o comandă, vă rugăm să citiți și pagina TERMENI ȘI CONDIȚII.

 

Comenzile vor fi expediate prin:

Fan Courier pentru adresele de livrare localizate în aria de acoperire. Lista cu adresele aflate în aria de acoperire a Fan Courier poate fi vizualizată aici.

În cazul în care ați selectat ca metoda de plată Plata ramburs, veți plăti valoarea coletului la primirea lui.

*Din cauza terțelor părți implicate în procesul de livrare și a diferitelor situații neprevăzute ce pot interveni, nu putem garanta livrarea în termen de 48 -72 ore. În cazul în care se produce o lipsă de stoc survenită între momentul plasării comenzii și actualizarea stocurilor pe site, veți fi contactat telefonic. În cazul în care nu veți putea răspunde în timp util, comanda va fi procesată cu întârziere.

RETUR IN TOATA TARA

Politica de retur este conform legilor care guvernează comerțul electronic în România.

Produsele alimentare nu se returneaza, decât în condițiile în care nu respectă caracteristicile specificate pe acest site.

Pentru a plasa o comandă adaugați produsul în coș și urmați pașii de finalizare a comenzii.

Conform legislației în vigoare (ord. 34/2014 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Dreptul de a renunța la contract și returnarea produselor, altele decât cele alimentare:
Cu privire la dreptul de a renunța la contract și la returnarea produselor a cumpărătorului, acesta beneficiază de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului“.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiași serviciu de transport prin intermediul căruia s-a făcut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Strada Prelungirea Foltanului 65C, sat Costi, comuna Vânători, Galați, 807326.

Daca aveți nevoie de informații suplimentare asupra modalității de returnare a produselor, ne puteți suna la +40758095858 sau scrie la info@ionna.ro.

Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar daca vreți sa primiți banii înapoi și să renunțați la comanda, aceștia va vor fi returnați  în maximum 30 de zile de la momentul în care ne-ați informat asupra deciziei dumneavoastră. Vom face tot posibilul ca suma să vă fie returnată cât mai curând.

Atenție! Pot fi returnate doar produsele nealimentare aflate în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. Copia facturii trebuie și ea atașată.

Din motive de siguranță alimentară și igienă, Ionna.ro nu acceptă returnarea produselor alimentare.

Incercăm sa va reconectam la server ...

Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙