Termeni și condiții

Compania care administrează site-ul www.ionna.ro, este IONNA PLANT SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J17/1717/2019 și având Codul Unic de Înregistrare RO41727430; Capital social: 200 lei. Sediu social: Strada Prelungirea Foltanului 65C, sat Costi, comuna Vânători, Galați, 807326.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. IONNA PLANT SRL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.ionna.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Prin accesarea site-ului www.ionna.ro, folosirea, cumpărarea de produse sau trimiterea de email-uri adresate societății IONNA PLANT SRL, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la IONNA PLANT SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin email sau prin anunțuri pe site.

 1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului www.ionna.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea IONNA PLANT SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al IONNA PLANT SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care doriți să raportați încălcarea drepturilor de autor scrieți-ne la info@ionna.ro.

 1. Accesul la informațiile de pe site

IONNA PLANT SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.ionna.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei IONNA PLANT SRL fără acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fără acordul scris al IONNA PLANT SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. IONNA PLANT SRL nu trimite email-uri spam.

 1. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma prezentată pe site, in limita stocului disponibil. IONNA PLANT SRL nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propria răspundere. IONNA PLANT SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comandă va fi confirmată înainte de considerearea ei cu consultantul de vânzări. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). IONNA PLANT SRL și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de IONNA PLANT SRL oricărui client în cazul nelivrării, a livrării necorespunzătoare sau în orice altă situație ce poate interveni, este valoarea sumei încasate de IONNA PLANT SRL de la acest client cu referire la comanda reclamată. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), IONNA PLANT SRL este exceptată de la obligația de a trimite clienților săi informațiile privind service-ul postvanzare și garanțiile oferite.

 1. Limitarea raspunderii pentru preturi

Prețurile prezentate includ TVA (19% și 9%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afară cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură sau bon fiscal va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă.

 1. Limitarea răspunderii pentru livrare

IONNA PLANT SRL poate livra produsele către clienții săi prin șoferul companiei sau prin curier.

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face doar în Romania. IONNA PLANT SRL  își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Valoarea taxei de transport și modalitatea de calcul a acesteia este calculată după completarea adresei de livrare. IONNA PLANT SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de IONNA PLANT SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul nostru va reveni după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

 1. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua:

6.1 în avans:
a) prin transfer bancar sau depunere numerar în contul nostru – Trebuie trimisă dovada plății prin email sau fax către IONNA PLANT SRL, altfel comanda nu poate fi livrată, decât după intrarea fizică a banilor în contul IONNA PLANT SRL.
b) plata online cu cardul prin procesatorul de plăți Netopia Payments.

6.2 la livrarea produselor – ramburs. Suma achitată către agentul societății de curierat va fi cea evidențiată pe bonul fiscal ce va fi prezent întotdeauna în plicul de plastic atașat coletului. În cazul în care în acest plic nu găsiți bonul fiscal, aveți obligația de a returna coletul agentului societății de curierat, IONNA PLANT SRL suportând în integralitate costurile de transport aferente comenzii.

IONNA PLANT SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar, iar dovada plății trebuie trimisă către IONNA PLANT SRL la adresa de email info@ionna.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul IONNA PLANT SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

 1. Anularea Tranzacției

Dupa anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-14 zile, în funcție de politica acesteia. Condițiile de returnare oferă garanția legală de conformitate: IONNA PLANT SRL se angajează să restituie prețul plătit de client sau să înlocuiască produsul, fără costuri suplimentare, în cazul în care acesta nu corespunde informațiilor de pe site și/ sau de pe eticheta produsului.

Conform legislației în vigoare (ord. 34/2014 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Dreptul de a renunța la contract și returnarea produselor, altele decât cele alimentare:
Cu privire la dreptul de a renunța la contract și la returnarea produselor a cumpărătorului, acesta beneficiază de prevederile OUG 34/2014 “ Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului“.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea aceluiași serviciu de transport prin intermediul căruia s-a făcut expedierea. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Strada Prelungirea Foltanului 65C, sat Costi, comuna Vânători, Galați, 807326.

Daca aveți nevoie de informații suplimentare asupra modalității de returnare a produselor, ne puteți suna la +40758095858 sau scrie la info@ionna.ro.

Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar daca vreți sa primiți banii înapoi și să renunțați la comanda, aceștia va vor fi returnați  în maximum 30 de zile de la momentul în care ne-ați informat asupra deciziei dumneavoastră. Vom face tot posibilul ca suma să vă fie returnată cât mai curând.

Atenție! Pot fi returnate doar produsele nealimentare aflate în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. Copia facturii trebuie și ea atașată.

Din motive de siguranță alimentară și igienă, Ionna.ro nu acceptă returnarea produselor alimentare.

 1. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care vizitează site-ul www.ionna.ro pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care le oferă prin intermediul mijloacelor de contact. IONNA PLANT SRL își rezervă dreptul de a ignora comentariile și mesajele cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

 1. Limitarea responsabilității pentru link-uri către alte site-uri, server, browser

Site-ul www.ionna.ro este găzduit de serverele unei terțe companii. Societatea IONNA PLANT SRL nu va putea fi făcută responsabilaă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzand modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. IONNA PLANT SRL nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.ionna.ro. De asemenea în caz de nefuncționare a site-ului datorată firmei de găzduire IONNA PLANT SRL nu poartă nicio răspundere. IONNA PLANT SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legături de pe site-ul www.ionna.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

 1. Date personale

IONNA PLANT SRL  vă prelucrează datele personale cu scopul de vă pune la dispoziție produsele comandate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de email info@ionna.ro sau la sediul companiei noastre din Strada Prelungirea Foltanului 65C, sat Costi, comuna Vânători, Galați, 807326. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinatate. Pe site-ul www.ionna.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Societatea IONNA PLANT SRL  nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către IONNA PLANT SRL  și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 1. Litigii și dispoziții finale

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea IONNA PLANT SRL și asociații/partenerii/afiliații săi. În cazul unor eventuale conflicte între IONNA PLANT SRL  și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare pe raza municipiului Galați. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpararea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Termeni și Condiții.

Incercăm sa va reconectam la server ...

Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙