Cutia cadou, Ionna Organic, Tea & Honey

Cutia cadou Tea & Honey, Ionna Organic

Cod: THGIFT
180.00 Lei

livrarea in 48 ore In stoc, livrarea in 48 ore
Cutia cadou Tea & Honey de la Ionna Organic reprezintă un cadou prețios care conține tot ce ai nevoie pentru a oferi sau a te răsfăța chiar tu în stilul autentic Ionna Organic.

Ingrediente

Frunze și flori de Lophantus Anisatus (Lemn dulce mentolat) - 100% Flori de Mușețel Bio (Matricaria recutita) - 100% Frunze și flori de Salvie* (Salvia officinalis) - 100% Frunze și flori de Isop* (Hyssopus officinalis) - 100% Frunze și flori de Mursalski Chai (Iarba de fier) - 100% Frunze și flori de Roinița* (Melissa Officinalis) - 100%

Descriere

Descoperă toată colecția celor mai fine ceaiuri Ionna Organic într-un singur loc. Fiecare pliculeț de ceai este o invitație într-o călătorie unică, cu arome distinse care vor încânta simțurile.

Îndulcește momentele cu mierea polifloră care evidențiază gustul aromat și completează perfect experiența ceaiului cu o notă dulce și autentică.

Este un cadou potrivit nu numai pentru iubitorii de ceai, ci pentru oricine apreciază eleganța și rafinamentul lucrurilor făcute cu pasiune și atenție. Destinată atât ocaziilor personale, dar și cadrelor oficiale, cum ar fi un dar pentru echipa ta sau partenerii de business, cutia Cutia cadou, Ionna Organic, Tea & Honey oferă o experiență completă de savurare a ceaiului.

 

Descoperă farmecul discret al eleganței cu Cutia cadou, Ionna Organic, Tea & Honey, o alegere desăvârșită pentru orice ocazie specială sau simplu moment de răsfăț personal.

Cutia cadou Tea & Honey conține: 

Cutia cadou Tea & Honey, Ionna Organic

Degustare

Plante
Noutăți Tea Garden
Continut
3 plicuri de Salvie 3 plicuri de Lophantus 3 plicuri de Mușețel Bio 4 plicuri de Melissa 4 plicuri de Mursalski Chai 3 plicuri de Isop

Recenzii

Produse Similare

Alti clienti au fost interesati si de

Recent vizitate

Incercăm sa va reconectam la server ...

Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ...

Reconectare la Server ... Reîncărcare 🗙